2011. október 14.

Név váltás

Szóva, nem a történetnek hanem nekem vátozik, meg a nevem. Mivel zavart, hogy mindenki Sophie-nak hiv itt pedig Liliom vagyok történt egy kis névváltás. Még mindid ugyan az a személy vagyok csak más a nevem.

Lassan fejezet is elkészül.

2011. augusztus 23.

Új és mégsem annyira új történet

Mivel van néhány megírt fejezet a Farkas Könnyből és ezek jobbak lettek úgy gondoltam új címmel más szereplőkel folytatódna a történet ugyanabban a világban. Aki kiváncs annak elfogom mondani, mi let volna Scarlet és Damon sorsa. Az új történet ismertetője holnap kerül fel.

Újra kezdem

Ez volt az első blogom ezért nem akarom bezárni, de ahogy vissza olvastam rá jöttem, hogy a fejezetk szörnyúek! Szóval, az összeset törtölni fogom és talán újra megírom, vagy másik történet lesz olvasható itt.

2011. július 13.

Figyelem!

Ha ismeritek a Vampire Knight- ot .Látogasatok el a szerepjátékkos oldalunkra és bújjatok kedvenc karakteretek bőrébe a kezdetektől a végsőkig. Csak Rima és Ruka karaktere foglalt. Itt a link: http://freeforum4u.hu/forums/forums.php?forum_id=1987

Sziasztok és várunk titeket!

2011. április 28.

Kép

Amikor meg láttam ezt a képet Scarlet jutot az eszembe. Nektek is?



Megtört Szárnyak Bevezető

Álmatlan éjszakák, a magány elviselhetetlen megtört fájdalma. Egyedül a világ ellen. Csak egy hajszál tart itt az élők között. Mert én már nem vagyok élőnek nevezhető. Csak egy megtört virágnak, egy fájdalmas könnycseppnek. Talán már nem is vagyok ide tartozó, ahol élettel és energiával megtöltött lények járkálnak. Azt hiszem én már síromba a föld alá tartozom, hol újra találkozhatok Vele. Kit elhagytam oly sok éve. Életem legrosszabb döntése volt. Míg várom a Halál ölelő nyugtató kezeit csak annyit tehetek, hogy gyász ruhában egyetlen mosolyt s könnyet sem engedek meg magamnak, csak a hideg valóságot, élettelen arcomat mutatom a világnak.